Referanser

I begynnelsen av 2017 var jeg så heldig å bli invitert av Lean Startup Circle Stavanger for å holde ett foredrag om Lean Relationship Managment. Å få lov til å snakke om det jeg jobber med og forsker på er noe jeg alltid synes er gøy og noe jeg ønsker å gjøre mer av.

Og jeg blir jo veldig motivert når jeg får slike fine tilbakemeldinger:

 

Engasjement er det første ordet som kommer til sinns når jeg tenker på Ane. Dette ordet reflekterer ikke bare hennes autoritet på fagområdet og sterke tilstedeværelse på scenen. Men også effekten hun har på publikum; hvor hun klarer å skape genuin interesse(!)

Ane klarer å sette ord på noe abstrakt, udefinerbart og til tider sårt – som angår oss alle(!) Som følge av dette blir publikum sittendes igjen med en ny forståelse av seg selv. Såvel som konkrete verktøy de kan bruke til å forbedre seg selv og sin tilværelse.

Vegard Jørmeland

Arrangør av Lean Startup Circle Stavanger

 

Etter dette foredraget bestemte jeg meg for at dette er noe jeg ønsker å gjøre mer av. Jeg tror det jeg har å dele kan være av nytte og interesse for veldig mange. Nå er «Relationship managment» finpusset og kan tilpasses den gruppen mennesker det skal fremføres til. Om det er snakk om å finne den rette til et grundersamarbeid, ungdommer som trenger verktøy for å sortere venner, de beste ansatte til jobben, eller den kjæresten som kan bli til ett langvarig forhold. Alt bunner på grunnoppskriften som jeg har funnet.

 

Som Datingrådgiver:

Denne tilbakemeldingen her, på jobben min som rådgiver betyr ekstremt mye for meg, for det er den første som førte til ett ekteskap. Mona er en fantastisk kvinne med en enorm drivkraft og stort hjerte som bare måtte begynne å innse sin verdi og gå etter en mann som virkelig var bra nok for henne. Hun hadde siktet alt for lavt i mange år.

For ca 20 mnd siden fant jeg deg ved en tilfeldighet på nett. Jeg var i forferdelig dårlig forfatning, og tok kontakt med deg for å få hjelp til å komme meg ut av ett svært destruktivt forhold. Du svarte umiddelbart ja til å hjelpe meg, og du hjalp meg ikke bare ut av forholdet. Du hjalp meg også til å forstå verdien av meg selv i alle relasjonene jeg hadde, og har. Mange ggr gav jeg helt opp, men ikke søren om det var mulig, du var der og hanket meg inn igjen, så jeg kunne fortsette jobben med meg selv. Stor var gleden når vi i felleskap tro til å arrangerte en super kvinnekveld på Jessheim! Og i nattens feiring med litt vin, og gode samtaler fikk du meg til å innse at jeg fortsatt ikke var klar for nye forhold, så vi fortsatte jobben litt til. I dag, er det en svært lykkelig kvinne som etter tett oppfølging fra deg har sagt ja til, og våget, og ta kjærligheten inn i livet igjen, med den mest fantastiske mannen jeg har møtt💗 Jeg VET at det vil dukke opp skjær i sjøen, for sånn er livet, men nå VET jeg også at jeg vil takle det, fordi jeg vet verdien av meg selv, takket være deg💗 Så tusen takk Ane, for at du hjalp meg til å få troen på meg selv. Du er unik💗

 

Som matchmaker:

Det første paret jeg fikk via matchmakingselskapet jeg startet i 2015 betyr også ekstra mye. I dag nyter de to fremtiden sammen og kjærligheten mellom dem er en pådriver for meg på dårlige dager.

«Jeg var kandidat hos Matchme og ble kontaktet av Ane i juli angående en date med en av kundene hennes. Hun mente det var bra match og hun var 100% sikker på at det ble full klaff med en gang. Jeg lo litt, og tenkte; jeg har datet mange de siste årene, jeg er kresen, bevisst, jeg vet hva jeg ser etter og det skal mye til å komme gjennom nåløyet mitt. Ane kjenner meg og mine kriterier, men hun kjenner meg da vel ikke bedre enn jeg kjenner meg selv…?

Jeg fikk en sms; «Han henter deg tirsdag kl 15.00». Første daten gikk bra, vi gjorde en aktivitet og det føltes behagelig å være sammen med han. Jeg kom hjem og satt med en god følelse, fy flate hun er god, dette føles annerledes og han er så annerledes fra guttene jeg har møtt på egenhånd. Jeg sendte Ane en melding etterpå; «Det var gøy! Jeg liker han og vil møte han igjen». Da kastet hun ballen til oss, vi møttes ca 2 ganger i uken i starten, og hyppigere etter hvert. Det tok nøyaktig 7 uker før vi offisielt var kjærester. Nå har jeg funnet mannen i mitt liv, den mest fantastiske mannen jeg noen gang har møtt. Jeg er stormende forelsket og har aldri hatt det bedre.

Ane åpnet øynene mine og lot meg se utenfor boksen jeg hadde vært i altfor lenge. Jeg fikk muligheten til å møte gutter utenfor mitt eget nettverk og de trygge, vante omgivelsene. Det var fint å ha en person på sidelinja å snakke med, og jeg satte pris på engasjementet og effektiviteten i startfasen. Hun er dyktig i sitt felt og jeg får fort følelsen av at hun vet hva hun driver med. Hun stiller de rette spørsmålene og får meg til å tenke på en annen måte når jeg har låst meg i et tankemønster.

Jeg er evig takknemlig for Ane; hun ga meg min store kjærlighet.

 

Har du lyst til at jeg skal bidra med noe for deg? Enten som foredragsholder, datingrådgiver eller matchmaker? Ta gjerne kontakt på ane@anehagen.com så tar vi det derfra.