Om meg

I år feirer jeg 15 år med interesse for dating. Det var da de første datingsidene kom til landet vårt. Før det engasjerte jeg på chattekanaler som Irc og Mirk og SMSchat på txt tv. Det å se mennesker finne hverandre uten å ha snakket med hverandre i virkeligheten fascinerte meg. Jeg møtte selv faren til mitt barn gjennom en chattekanal og forelsket meg i forelskelsen for første gang, når jeg skrev med han før vi møttes.

De siste 5 årene har matchmaking ligget nærme mitt hjertet og det gjør det fortsatt. Det å se hvordan mennesker som aldri ville truffet hverandre uten ett mellomledd, er vakkert.

For 2 år siden startet jeg Matchmakingselskapet Kongruent. Det ble raskt Norges største med kontorer i to byer og mange ansatte. Å drifte ett stort selskap var ekstremt lærerikt, men det gav meg ikke den nære kontakten med kundene som jeg brenner for. Jeg følte at livet mitt dreide seg om å skaffe nye kunder for å betale utgifter, og veldig lite kjærlighet.

I dag drifter jeg Kongruent Exclusive Club som samler flotte single i alle former og fasonger som jeg setter opp på date. I tillegg sertifiserer matchmakere via Kongruent Matchmaking og kurset «Bli Matchmaker».

Alt jeg finner av informasjon om dating deler jeg i nettportalen www.bedredating.no og på Facebook siden min.

Hver Torsdag kl 21 har jeg TorsdagsPraten LIVE hvor jeg intervjuer mennesker jeg digger og som har noe å bidra med for single. Disse legges også inne på BedreDating for de som går glipp av de LIVE.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på eller trenger hjelp til. Jeg brenner for å skape mer kjærlighet og bidrar mer enn gjerne med det jeg kan.

Jeg nås enkelt på mail: ane@anehagen.com  eller ved å sende meg en melding på Facebook siden min.