Om meg

I år feirer jeg 15 år med interesse for dating. Det var da de første datingsidene kom til landet vårt. Før det engasjerte jeg meg på chattekanaler som Irc og Mirk og SMSchat på txt tv.

Det å se mennesker finne hverandre uten å ha snakket med hverandre i virkeligheten fascinerte meg. Jeg møtte selv faren til mitt barn gjennom en chattekanal og forelsket meg i forelskelsen for første gang, når jeg skrev med han før vi møttes.

Jeg har mye personlig erfaring når det kommer til dårlig selvfølelse, ulykkelige forelskelser og relasjoner som ikke var bra for meg. Men jeg har heldigvis også mye personlig erfaring med fine relasjoner, god selvfølelse og ikke minst det å gå fra uattraktiv til attraktiv på datingmarkedet.

Jeg har studert menneskelige relasjoner via egenstudier, kurs og foredrag, og har gått i lære hos en av verdens beste datingrådgivere Matthew Hussey. I tillegg til kurs hos Matchmaking Institute, IAP College og samarbeid og deling av kunnskap med flere av verdens beste matchmakere.

I februar var jeg på Love Coach Conference i LA og møtte mange av de jeg har delt erfaringer med og jobbet tett med via nettet i mange år. Vi holder alle kontakten i en lukket gruppe på Facebook og det er utrolig godt å ha dyktige matchmakere og datingrådgivere, å kunne få råd fra innimellom.

De siste 5 årene har matchmaking ligget nærme mitt hjertet, ingen tvil om det. Det å se hvordan mennesker som aldri ville truffet hverandre uten ett mellomledd, finner den store kjærligheten, er vakkert. Jeg er enormt opptatt av personlighetsanalyser og tilknytningstil når jeg matcher og fremhever bruken av disse verktøyene til mine studenter.

For 2 år siden startet jeg Matchmakingselskapet Kongruent. Det ble raskt Norges største med kontorer i to byer og mange ansatte. Å drifte ett stort selskap var ekstremt lærerikt, men det gav meg ikke den nære kontakten med kundene som jeg brenner for. Jeg følte at livet mitt dreide seg om å skaffe nye kunder for å betale utgifter, og veldig lite kjærlighet.

I dag drifter jeg Kongruent Exclusive Club som samler kongruente single i en intim klubb hvor de matches med hverandre både på minglekvelder og en til en dater. I tillegg jobber jeg for å sikre matchmakingbransjen ved å sertifisere nye matchmakere via Matchmaker Akademiet og Kongruent Matchmaking Sertifisering. Informasjon om dette finner man på: «Bli Matchmaker».

Det er viktig for meg å dele all informasjonen jeg finner med single der ute så våren 2017 opprettet jeg nettsiden www.bedredating.no. Der finner man små kurs for bedre selvfølelse, datingtips og mine LIVE sendringer for de som ikke har fått med seg disse på Facebook siden min. Jeg har også en privat spalte hvor jeg deler min egen erfaring og gir innblikk fra mitt eget liv.

Vil du ha personlig hjelp fra meg har du 2 alternativer. Disse kan du lese mer om her:

Få min hjelp til å finne din store kjærlighet.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på eller trenger hjelp til. Jeg brenner for å skape mer kjærlighet og bidrar mer enn gjerne med det jeg kan.

Jeg nås enkelt på mail: ane@anehagen.com  eller ved å sende meg en melding på Facebook siden min: https://www.facebook.com/anehagenlove/