Om meg/kontakt

Til daglig jobber jeg som faglig rådgiver i eget konsulentselskap i tillegg til diverse prosjekter innenfor dating og matchmaking. Jeg har 15 års erfaring fra Datingbransjen og har jobbet profesjonelt som datingrådgiver siden 2011.  Siden 2013 har jeg vært en av de som har jobbet for å få frem matchmaking i Norge. Jeg har stor tro på at det å ha en tredjeperson involvert i datingprosessen, er en bedre måte å finne noen på en datingsier og apper. I allefall hvis man er ute etter å finne noen man skal dele resten av livet med.

Jeg har utviklet en felles plattform for matchmakere i Norge, hvor de kan hente potensielle kjærester til sine klienter. Via www.matchme.no kan alle single som ønsker å bli matchet av en profesjonell matchmaker registrere seg og slipper dermed registrere seg flere ganger for å bli mest synlig.

Min interesse for menneskelige relasjoner og kjærester spesielt går helt tilbake til barndommen. Jeg har alltid hatt en nysgjerrighet rundt forelskelse og har utforsket følelsene fra tidlig alder. Jeg har lært enormt mye via egne relasjoner og egne følelser, men det meste av kunnskap har jeg fått via faglitteratur, kurs og workshops med mer erfarne datingrådgivere.

I dag har jeg flere kjærestepar, samboere og ektepar på merittlisten i tillegg til mange kvinner og menn som har fått bedre selvtillit når det kommer til dating pga samtaler vi har hatt. Jeg brenner enormt for jobben min. Det er rett og slett min store kjærlighet og lidenskap.

Meg og dyktige Dr. Ava Cadell under Love Coach Conference 2017. Utrolig inspirerende å høre henne snakke om hennes lidenskap.

 

Jeg prøver å få med meg det som skjer der ute i Datingverden, og reiser på kurs og foredrag for å få mest mulig kunnskap. Man blir aldri ferdig utlært men jeg higer etter å kunne ha svar på det single mennesker søker svar på, så godt det lar seg gjøre.

 

Utvikling av gode verktøy for bedre matching.

Etter å ha drevet med matchmaking i noen år, var det veldig klart at oppskriften jeg hadde funnet underveis gav utrolige resultater når det kom til matchingen. Nesten alle som ble kjærester etter å ha blitt matchet av meg eller ansatte i mitt selskap forble i en relasjon videre. Statistikken var unik i følge matchmakere jeg snakket med, og jeg innså at det å utvikle den oppskriften videre var noe jeg burde gjøre.

I dag jobber jeg for at Kongruent skal bli ledende i det internasjonale markedet når det kommer til tekniske verktøy som effektiviserer matchingen. I tillegg holder jeg foredrag om min metode (som ikke bare egner seg til de som skal finne kjærligheten, men i alle menneskelige relasjoner) gir nye matchmakere opplæring og sertifisering, og har noen rådgivningstimer når jeg har tid/mulighet.

Ønsker du at jeg skal holde ett foredrag, hjelpe deg med noe eller du lurer på noe, så send meg gjerne en e-mail på ane@anehagen.com

Ekspresshjelp:

Noe du trenger svar på raskt? Da kan du ringe meg direkte på 820 95 615. Tjenesten koster 26,- i minuttet fra du får svar og jeg er stort sett tilgjengelig.

Følg meg gjerne på SoMe:

Facebook:  https://www.facebook.com/anehagenlove/

Instagram: AneHagen_com