Noe jeg kan hjelpe deg med?

Erfaringer er til for å deles!

For mange år siden var jeg det vi kan kalle en «lost case». Jeg var håpløs når det kom til dating. Jeg måtte gå inn i meg selv, finne ut av hva det var jeg gjorde feil og rett og slett få litt struktur i mitt følelsesmessige kaos. Jeg fikk enorm kunnskap om dating og relasjoner gjennom reisen min og har lest mange bøker, tatt mange kurs og deltatt på mange foredrag de siste 10 årene.

I dag har jeg det utrolig bra og har gjennom samtale hjulpet 100 vis av single få gode følelser og også gode relasjoner. Ofte trenger man bare noen å snakke med. Noen som ikke kjenner en fra før og som kan være nøytral og se ting med nye øyne.

Her er jeg på God Morgen Norge i 2012 for å snakke om dating og får programlederen rimelig flau. Han var tøff som turte ta opp ting mange ikke tør å snakke om. Heldigvis er vi blitt tøffere siden da.

Ta det første steget. Send meg noen linjer.

Legg igjen en melding til meg, om hva du har på hjertet og hva du ønsker å snakke om så kan vi ha en dialog og se om jeg kanskje har noe å bidra med til deg også.   Det er helt kostnadsfritt og uforpliktende, og samtalen mellom oss er konfidensiell.