Kurs og sertifiseringer

Siden 2015 har jeg tatt Paul Ekman sitt kurs i micro expressions, en gang i året for å holde meg oppdatert. Det å kunne bruke intuisjon på å lese mennesker er en veldig god ting, men jeg føler en ekstra trygghet i den kunnskapen jeg har fått gjennom disse kursene.

Å se når noen lyver er viktig kunnskap når man skal matche mennesker, eller prøve å hjelpe de bli mer Kongruente og ærlige med seg selv. 2015 sertifikatet er dessverre på en PC som døde.

 

I 2016 tok jeg Matchmakingsertifiseringen til IAP College. Dette er en sertifisering som viser at du har gått gjennom ett studie for å lære deg om matchmaking når det kommer til drift og verktøy man kan benytte for å være en god matchmaker.

Jeg så heldig at jeg var med på Love Coach Conference 2017. Det tror jeg er det største jeg har gjort siden jeg ble Datingrådgiver. Det å møte Matchmakere og Datingrådgivere som jeg har snakket med i flere år på nettet var utrolig morro. Vi delte masse erfaringer og jeg fikk med meg mange gode verktøy som Kongruent kommer til å bruke i matchingen sin fremover.

Meg og dyktige Dr. Ava Cadell under Love Coach Conference 2017. Utrolig inspirerende å høre henne snakke om hennes lidenskap.

 

Jeg prøver å få med meg det som skjer der ute i Datingverden, og reiser på kurs og foredrag for å få mest mulig kunnskap. Man blir aldri ferdig utlært men jeg higer etter å kunne ha svar på det single mennesker søker svar på, så godt det lar seg gjøre.