Hvordan matcher jeg?

Min metode når det kommer til matchmaking, har vist seg å være unik. 13 av 14 par jeg matchet i tiden min som matchmaker er pr i dag fortsatt sammen. Det er en viktig indikator på at det jeg gjorde fungererte. Det er også denne oppskriften jeg lærer vekk til de som tar opplæring og sertifiseringspakken via meg.

Når man skal matche mennesker er det viktig å bruke intuisjon og magefølelse. Man må se ganske lett hvem som kan passe sammen og ikke. Samtidig er det veldig viktig for meg å kvalitetsikre en hver match slik at ikke tror men vet. Mine viktigste verktøy er kunnskapen om begge parter og at de faktisk kan passe sammen i det lange løp. Jeg bruker verktøy for å skape personlighetsanalyser slik at jeg har ett godt grunnlag for å matche. Det handler ikke bare om å synes personen ser bra, ut, men følelsene man skaper i hverandre på sikt.

  • Hvordan vil kommunikasjonen være?
  • Hvordan vil begge takle det når en av to har en dårlig dag?
  • Ønsker man det samme for hverdagen og livet videre?
  • Vil man dekke hverandres behov for omsorg og kjærlighet, men også balanse i behov for egen tid og sosial omgang med andre?

Det viktigste av alt er likevel bindeleddet jeg er mellom to mennesker i en sårbar fase. Når man ikke vet hva den andre føler og tenker blir man ofte usikker og trekker for gardinene for å verne seg selv. Det er da jeg titter inn og forteller dem at de bare kan slappe av og at begge liker hverandre. Jeg hjelper dem tørre åpne hjertet sitt og ta i mot kjærligheten.

Vakkert ikke sant? <3