Hvordan matcher jeg?

Min metode når det kommer til matchmaking, har vist seg å være unik. 13 av 14 par jeg matchet i tiden min som matchmaker er pr i dag fortsatt sammen. Det er en viktig indikator på at det jeg gjorde fungererte. Det er også denne oppskriften jeg lærer vekk til de som tar opplæring og sertifiseringspakken via meg.

Når man skal matche mennesker er det viktig å bruke intuisjon og magefølelse. Man må se ganske lett hvem som kan passe sammen og ikke. Samtidig er det veldig viktig for meg å kvalitetsikre en hver match slik at jeg ikke tror uten å vite. Mine viktigste verktøy er kunnskapen om begge parter og at de faktisk kan passe sammen på papiret. Jeg bruker verktøy for å skape personlighetsanalyser slik at jeg har ett godt grunnlag for å matche. Det handler ikke bare om å synes personen ser bra, ut, men også om man faktisk kan passe sammen i det lange løp. Hvordan vil kommunikasjonen være på sikt? Hvordan vil begge takle det når en av to har en dårlig dag? Ønsker man det samme for hverdagen og livet videre? Vil man dekke hverandres behov for omsorg og kjærlighet, men også balanse i behov for egen tid og sosial omgang med andre?

 

Kunne du tenke deg å jobbet som matchmaker? Ta kontakt med meg for mer informasjon. Har du lyst til å bli matchet av meg, så anbefaler jeg deg å registrere deg på www.matchme.no så kan du være en av de jeg plukker ut til Kongruent Exclusive Club. Kjenner du at du ikke er helt klar, men vil bli klar sammen med meg, så ta kontakt for å se om jeg har ledig kapasitet og om du har råd til å bruke meg.

Kontakt meg: ane@anehagen.com