Kan du være 100% ærlig med meg ?

Jeg trenger flere menn som tør la meg få dypere innblikk i hva de tenker og føler. Snakke om områdene de føler at de kanskje ikke strekker til, eller frykter at de ikke vil strekke til. Snakke om den usikkerheten som brer seg i dem, når de treffer en dame de virkelig ser verdien av, men ikke går etter. Jeg trenger å få en annen tanke med automatikk enn «han har ikke baller nok» for de beste damene.

I mange år hadde jeg fokus på damene. Jeg trodde kvinne skremte vekk menn ved å være for sterke. For smarte. For suksessfulle. Men sannheten var at de ikke var flinke nok til å akseptere mennene som de er og sette pris på både den maskuline energien, men også sårbarheten i dem. Vi må bli flinkere til å la menn slippe til. Gi dem følelsen av at vi faktisk trenger dem. Ikke holde fast ved kontrollen men lære oss å hengi oss til den maskuline energien vi søker etter. Jeg mener det fortsatt er viktig, men det er en ting jeg har blitt enda mer bevisst på viktigheten av:

Menn har også en jobb å gjøre.

Få menn er mentalt sterke nok til å ha den energien som gjør at kvinner finner dem attraktive.

Kvinnene klarer ikke å føle den indre roen de søker etter, hos de fleste mannfolk. Den maskuline energien de søker etter, for å kunne lene seg på når de trenger påfyll. Den maskuline energien som får henne til å slippe kontrollen og bare eksistere. Men når det skjer. Når hun finner en slik mann. Når hun finner en mann med en trygghet og ro i seg selv og den han er, ja da er hun solgt.

 

Han trenger ikke være høy og mørk. Han trenger ikke ha masse penger. Han trenger ikke være en kjekkas som de andre damene sikler etter. Han trenger ikke ta henne med ut på fancy middager eller dyre ferier. Han trenger bare å være trygg på seg selv og stå for den han er. Det er den indre roen som er attraktiv. At han ikke rokker på det han tror på.

En av mine favorittmenn som jeg har skrevet om før skrev denne statusen på facebook i går:

 

«There is only one masculine practice: resting as consciousness. Every fancy exercise, breathing technique, meditation technique, and psychophysical-spiritual masculine practice you’ve ever/never done has no other purpose than to twist, contort, and beat your body mind into full submission, until it simply rests as consciousness. That is the only destination. Your ability to do or not do this is the measure of your masculine depth.

It may sound too simple to be true. But anyone who has dedicated a large chunk of their lives towards its attainment is well aware of its profundity and power.

This power can be expressed in myriad ways, and many people become obsessed in learning how to imitate the expressions themselves, rather than cultivating the deeper source that manifests those expressions effortlessly.

Don’t allow yourself to get distracted. If cultivating your masculine core is a goal of yours, resting as consciousness is the one and only masculine practice there is.»

I mai startet jeg Kongruent Exclusive Club. En klubb som består av kvinner og menn som har det bra med seg selv og som søker etter en livspartner. Kvinnene i denne klubben er selvstendige og flotte. De er suksessfulle entrepeneurer, ledere innen olje, industri, teknologi, advokater, leger, butikkeiere, osv. Kvinner som har tatt et valg om å lykkes i livet og finne lykken i seg selv. Men jeg har manko på menn som kan vekke interessen deres. Menn som har den indre roen som de trenger for å finne han attraktiv.

Så kjære menn. Jeg trenger deres tanker. Jeg trenger deres meninger. Jeg trenger ikke minst å finne flere menn som er 100% trygge på seg selv og som har den indre kraften «mine» kvinner søker etter. 

4 Replies to “Er du mentalt sterk nok som mann, for en slik kvinne?

 1. De fleste menn kjenner seg igjen i det du skriver å føle at man ikke strekker til ovenfor de «sterke» «suksessfulle» «smarte» kvinnene og grunnen er at man aldri fikk muligheten til å vise disse kvinnene hva man dugde til. Man ble dumpet før man fikk muligheten til å vise seg frem. Jeg er såpass trygg på meg selv og hva jeg kan bidra med at det at kvinnen tjener mer, har en bedre utdannelse eller er suksessfull plager meg ikke. Du skriver at mannen har en jobb å gjøre og det er nok sant men da må kvinnene la oss få lov til å gjøre den jobben, la oss få blomstre så kommer nok den maskuline energien for fullt.

  1. Hei Andre og takk for svar 🙂

   Det er veldig lett å ta en litt sånn høne eller egget greie når det kommer til det med å finne seg selv. At hvis noen bare… så vil jeg….

   Sannheten er at menn ikke få sjansen til å vise at de duger, fordi de mangler den energien som gir dem sjansen. Bare de finner tryggheten og roen i seg selv så åpner dørene seg også av seg selv.

   Jeg lover! 🙂

   1. Hei Ane
    Nå skal ikke jeg ta en diskusjon på hvem som kom først av høna eller egget:-)
    Det jeg mente er at man burde få en mulighet av disse kvinnene til å bli kjent, noen ganger så trenger man bare en date for å finne ut at man ikke passer sammen andre ganger så trenger man flere dater. Vi er alle forskjellig skrudd sammen så et fasitsvar finnes ikke for hverken suksessfulle kvinner eller mannen i gata.
    Ha en strålende onsdag videre 🙂

    1. Det er mange ganger jeg må overtale kvinner til å møte noen som jeg mener de kan passe til selv om de ikke ser det selv. Men det er likevel ikke kvinnene sin oppgave å gjøre det, egentlig. Du som mann har et ansvar for å vise hvem du er og skape nysgjerrighet. På samme måte som kvinner har det ansvaret når de skal tiltrekke menn de liker.

     Menn som ikke er gode til å selge seg inn, eller vise hvem de er får litt drahjelp av meg i ny og ne når de er kunder hos meg. Har man ikke råd til å la meg gjøre den jobben, så anbefaler jeg å søke opp den maskuline energien og se om det er noe man kan skape i seg selv.

     Damene skal ikke gå etter noe som de anser som under sin verdi for å være grei, det er mennene sitt ansvar for å vise at de faktisk har den verdien som kanskje ikke er så synlig ved første øyekast.

     Kvinner og menn må ta ansvar for seg selv og slutte å rette pekefingeren mot andre som burde ditt og burde datt.

     Ha en flott Onsdag du også. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *