Datingklubb for single?

Etter 2 år som matchmaker så jeg at det manglet noe for single i Norge. Matchmakingbransjen er i vekst og det er flere og flere som benytter seg av matchmaker, men det er ikke for alle. Samtidig er det mange bra single der ute som ikke har noe alternativ. Nettdating fungerer ikke. Usikkerheten med tanke på hvem du treffer og hva personen ønsker vil alltid være tilstede. Samtidig går det utrolig mye tid til selve letingen.

Så når jeg valgte å selge selskapet og konseptet mitt, ble jeg fast bestemt på å skape noe nytt og nødvendig.

1 Mai 2017 opprettet jeg Kongruent Exclusive Club. Dette er rett og slett en datingklubb for single som har det bra meg seg selv og som vet hva de ser etter hos en partner. En klubb for liksesinnede og trygge mennesker som ønsker å treffe noen i virkeligheten og faktisk vite at de er ute etter det samme.

Jeg er mellomleddet som binder disse menneskene sammen ved at jeg introduserer dem og tar vare på dem i prosessen. Les mer om hvordan jeg matcher her: Slik matcher jeg.

Første måneden jeg driftet ble 7 stk sendt på date. Målet er at alle som registrerer seg skal få en date i løpet av den første måneden. I tillegg så blir det minglekvelder kun for medlemmer av klubben i Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim.

Kunne dette være noe for deg? Send meg en mail: ane@anehagen.com