Blir du lurt via internett dating?

Siden 2002 har jeg hjulpet 100 vis av single Nordmenn finne ut om den de snakker med via nettet er ekte eller ikke. Å lure mennesker via internett dating er blitt en egen bransje. Ja, det er helt sant. Mennesker har dette som sin hovedjobb, og får opplæring i hvordan de på best mulig måte skal få ut mest mulig penger fra sine «offer». Andre gjør det i mindre skalering fordi de virkelig har behov for penger, eller fordi de rett og slett ikke har det bra med seg selv eller kjeder seg.

Meg på God Morgen Norge for å snakke om hvordan finne den rette i 2012. På tide at de tar opp dette med å bli lurt via internett dating?  Jeg tror det.

Å bli lurt via internett dating er ikke uvanlig, og skjer det med deg så trenger du ikke å føle deg dum. Mange har utviklet gode verktøy for å manipulere og få sine offer til å tro på dem.

Hvis du googler tema finner du masse artikler, og klipp fra mennesker som har blitt svindlet.

Tror du at du blir lurt? Ta kontakt med meg med en gang så kan jeg se nærmere på det. Med 15 års erfaring på området ser jeg ganske lett om noen er ekte eller ikke. ane@anehagen.com