Hvor ER jeg egentlig?

Jeg er ikke her lenger.  Jeg har forsvunnet inn i en verden som heter wp-admin i en by som heter plugins. Jeg har en kar som sitter å stirrer på meg som heter deadline og han maser noe inni helsiken på at jeg må få et par prosjekter ferdig før uken er over.

Jeg skriver for harde livet og drikker kaffe til pupillene er så store at de har overtatt den blå fargen i øynene mine.

Jeg elsker det, selv om hodet gisper etter frisk luft innimellom og bena  må dra meg med seg ut for å la lungene nyte sjøluft. For det er endelig noe som skjer! Jeg har funnet tilbake til skrivegleden selv om frustrasjonen over det tekniske gjør at PC’en har vært nær døden både en og to og tre ganger det siste døgnet!

Jeg hadde 2 timer i sola i dag og da jobbet hjernen på høygir med nye poster, widgets og e-guider.  Nye utgaver av dating e-bøkene mine på nye områder er snart på plass.   Jeg krysser fingrene for at jeg rekker alt før “det” er ute i hyllene og  det er for sent.

Jeg hadde aldri i livet klart å hatt gang på denne bloggen samtidig. Det ser jeg at er dødfødt en periode og det gjør at jeg puster og ikke har så dårlig samvittighet.

Men jeg kommer i det minste innom for å gi et lite vink!

Sånn .. Hei hei.. vink vink!

Hvordan le av seg selv og hvordan andre oppfatte en:

Jeg har en konkurranse gående på et nettsted.  Konkurransen går ut på å lage en tegning av meg i en litt humoristisk måte som jeg kan bruke på visittkort, på den nye siden min og muligens her på denne blogge også.  33 forslag har kommet og er er et utvalg (den som jeg tror vinner er ikke her)

Jeg synes spesiellt den med rompa der var prikk lik meg..! I wish! ;) Jeg har ledd og ledd og ledd og ledd litt mer på noen av forslagene. Aldri vært så sexy og så utfordrende noen gang tror jeg.. Eller joh.. det tror jeg faktisk.. ;)

God sommer!!

Kommenter via Facebook profilen din:
Posted in Ukatergorisert.

9 Comments

 1. Hahaaaa, jeg dævver! DEN verdenen ja, der har jeg vært noen ganger, jeg også! Lykke til med å navigere der inne og med å finne den endelige destinasjon før du setter deg på flyet hjem! :D

  • Ja ikke sant??? Bare han dere Deadline kunne begynnt å servere meg litt mat eller noen rosa drinker eller noe så hadde det i allefall vært litt gøy å sitte her med han hengende over meg.. *ler*

   Snart ferdig, heldigvis! Gleder meg til å få alt ut :D

 2. Helt enig i at den med rompa passet deg ;)
  Og den sexy versjonen av deg er det nok mange som kunne tenkt seg å truffet! *flirer*

  Lykke til med alle prosjektene, og kos deg med det du gjør.
  Og ta deg en time i sola iblant, det gjør godt for både kropp og sjel….

  stor klem fra meg :)

 3. Noen av tegningene er store. Jeg spesielt elsker en der du har en stor rumpe og pupper. :wink:

  • Nå var det bare en mix av forskjellige forslag jeg har fått Carl, og hvis jeg skulle henvendt meg til menn burde jeg nok brukt en som ikke ligner på meg, men hey, jeg er ganske så snæxy akkuratt som jeg er jeg, selv om jeg ikke har stor rompe eller store pupper ;)

 4. Fint utseende på “ny” blogg :)
  Selv om jeg mener mitt valg av tegne-versjon av deg passet vel så bra ;)

  • Nå var det ikke i hovedsak her jeg skulle bruke bilde, så den versjonen av meg som du likte tror jeg hadde vært døden for bedriften min lenge før den hadde startet opp! ;) Vi lever i ett jantelov norge, og selv om jeg nå kommer til å irritere på meg feministene så det jomer etter må jeg gjøre det med stil ;)

 5. hehe skjønner godt hva du mener, og er helt enig i den delen av tankegangen.
  Hva jeg liker, og hva som passer seg, er ikke nødvendigvis forenlig i alle sammenhenger! ;)
  Feministene får si hva de vil, jeg foretrekker å se kvinner, og nyte kvinner slik de er: søte, flotte, sexy og fristende…når det passer seg!
  Ut over det holder vi fingra for oss selv og bare overser feministene som ikke tåler slike tanker.
  Ha en fin dag, unge dame

  *stjeler en klem*

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>