Nye sommerfavoritter på vei.

Jeg har vært å shoppet på salget til Ellos!

Jeg har perioder hvor jeg finner noe på Ellos og perioder hvor jeg ikke finner noe. Denne gangen fant jeg midlertid masse!

Jeg simpelten ELSKER badedrakter. Denne over her var jo bare så søt! Har også en del badedrakter jeg bruker som topp under skjørt eller bukse. Et godt tips ;)

 

 

Jeg begynte med marine stilen i fjor og er fortsatt hekta! Klassisk stil er min stil og jeg liker å kle meg feminint og stilfullt. Motebildet er ikke noe jeg følger slavisk fordi jeg synes det er viktigere å ha en stil som ser bra ut på meg og min kropp og som er kombinerbar kontra det å ha det hotteste hotte.  Du får ikke meg til å kjøpe meg klump sko fra Jeffery Cambel eller hva han nå heter i allefall :D

Alle disse produktene finner du her.

Kommenter via Facebook profilen din:
Posted in Ukatergorisert.

3 Comments

  1. Badedrakten var kjempefin! Bare så synd at de ikke har min størrelse, hadde de hatt det hadde jeg klikket den hjem med en gang :)

  2. I love those outfit you’ve posted. Especially the black dress. Thanks for sharing, please keep it up.

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>